fredag 16 maj 2014

VECKANS HOROSKOP


Väduren

21 mars – 19 april

Det du behöver denna vecka är bilderna som omfamnar ditt medvetande. Låt ingen tränga in i dina privata rum. Skörheten måste beskyddas, vissa namn kan bara viskas mycket tyst. Om du känner det som att dina visioner rycks ifrån dig så fort du går utanför dörren så kan det faktiskt vara bättre att stanna hemma.

Oxen

20 april – 21 maj

Du känner dig fångad i binära system. Du vill vara ett tredje som växer i natten, ett femte som löper som eld i lejonmunnar, ett halvsteg mellan två poler. Du känner din själ som en mångfasetterad vibration i kroppen och du måste låta den få skälva så. Din heliga kraft gömmer sig i parfym och perlagoner.

Tvillingarna

22 maj – 21 juni

Du upprepar dig och riskerar därför att tråka ut din omgivning. Det du uttalar är dessutom saker som kan skada andra. Var varsam med dina ord. Även omedvetna val är val. Vilka rörelsemönster bekräftar du när du tar dig fram på gatorna? Vilka presenter ger du bort till andra att älska?

Kräftan

22 juni – 22 juli

Detta är en period då kräftan har möjlighet att problematisera sin identitet. Du söker ny kunskap i stora och öppna frågor. Du är ett bränt bröd som askan nu skrapas av ifrån. Tillåt dig själv att ha på dig pyjamas, ligga i sängen och stirra upp i taket. Det kan visa sig vara livsavgörande.

Lejonet

23 juli – 22 augusti

Din kärlek kan öppna dig som en blomma men den kan också föra in kaos i ditt liv. Venus slänger sina långa armar runt galaxerna och talar om omvälvande tider. Språket och bergen har kunskapen. Du bör tänka på att inte hålla alltför fast i din bild av dig själv just nu. Låt dig i stället föras med av de stjärnströmmar som styr ditt öde.

Jungfrun

23 augusti – 22 september

Planeterna strör sin varma andedräkt över ditt tecken denna vecka. Din perception är klar som glas. Du har en stark törst efter kunskap och om du lyssnar till stjärnorna så kommer din godhet och ärlighet att leda dig till den. Du upplever en stark känsla av närvaro; du står framför varandet som om du stod framför en tavla.

Vågen

23 september – 22 oktober

En viss förvirring kan drabba dig just nu, och om du inte är vaksam så kan den leda vidare till melankoli, depression och romantik. Det finns risk för en viss destruktivitet i ditt handlingsmönster och du tenderar att söka dig till passivitet och ensamhet i stället för den livsglädje du är i behov av. Tillbringa inte för mycket tid med ditt operativsystem.

Skorpionen

23 september – 22 oktober

Denna vecka har du lätt för att få andras gillande eftersom du är kvicktänkt och alert. Ditt språk glider lätt mellan lager av allvar och ironi och du får andra att häpna, glädjas och skratta. Men i ditt inre är du allt för medveten om livets ändlighet och kommande sjukdomars plågor. Du vill upphäva din egen dödlighet genom att märka andra med ditt språk. Kanske lyckas du, kanske inte.

Skytten

23 november – 21 december

Jupiters månar utövar stark dragningskraft på ditt tecken just nu. Detta innebär att du kan uppleva en känsla av klaustrofobi. Du skulle vilja vara på en äng av liljor, men i stället är du instängd mellan vassa svärd och laserstrålar. Dina händer spricker upp av brist på fukt. Ditt hjärta känns inte längre som en del av din kropp. Du vill byta ut allt inuti och utanför dig.

Stenbocken

22 december – 19 januari

Du känner att du behöver fasta punkter att hänga upp tillvaron på, men var ska du hitta dem? I andligheten kan du finna skydd och varma vindar, men inte den ordning du letar efter. Talet sprider sig runt dig som hav eller öknar, men ingenstans finns ett ljud som vibrerar i din frekvens. Du behöver en tydlig byggnad, en skarp kontrast.

Vattumannen

20 januari – 18 februari

Du liknar ett barn där du ligger inlindad i lakanen om natten. Svetten i pannan, saliven mot kudden, de blanka ögonlocken. Stjärnorna vakar över dig denna period. De ser din sårbarhet och de vill skydda dig. Din röst kan inte säga annat än blödande sanningar. Varje samtal är en farlig lek. Var inte ensam om kvällarna.

Fiskarna

19 februari – 20 mars

Just nu är du en tröskel till andra medvetanden. Din känslighet mot andevärlden ökar drastiskt denna vecka. Ta vara på detta. Vem står vid din huvudgärd om natten? Vem viskar i ditt dricksglas? Vem gömmer dina brev? Om du iakttar kropparnas rörelsemönster, om du låter bli att kväva dina ingivelser – så ska du se att dina sinnen kommer att skärpas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar