fredag 30 maj 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Denna period odlar du din svaghet som en planta. Du slänger dig in i motsättningar och öppna sår. Det farliga krävs för att behålla livets rörlighet. Att stanna inom gränserna är inte ett alternativ.

Oxen
20 april – 21 maj
Du känner en stark längtan efter Italien. En grön oas, en äng som sluttar: kaprifol, fläder, fikonlöv. Du vill känna jorden under dina fingrar, äta ost och bröd och lantvin ur en korg. Stjärnorna råder dig att boka en biljett. Följ dina drömmar!

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du bör vara extra mån om dina relationer denna vecka eftersom Saturnus vibrerar lite oroligt längs sin bana. Bjud hem några vänner på kaffe, drick ett glas öl, gå ut med hunden. Tänk på att en vänskap är ett livslångt projekt.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du är mycket upptagen av din karriär just nu. Du kommer inte att nöja dig innan ditt namn blivit ett adjektiv som skriks ut över alla universitetsområden. Kom ihåg att ta det hela med sans. Tänk på att det är din ande och inte din person som kan uträtta storverk.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Hur vill du egentligen leva ditt liv? Detta är en fråga som är aktuell för dig just nu. Med vilka material vill du omge din kropp, vilka dofter? Det behövs större förändringar än att byta kaffesort. Fråga dig i vilka djup din röst kan grundas. Slit upp din stabilitet!

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Din vecka blir en litterär historia. Du tänker i kapitel och radbrott. Du skriver historien om dig själv och du klär dig i kläder som matchar omgivningarna. Detta är en vecka då du kan skapa storverk. 
.
Vågen
23 september – 22 oktober
Allt är lite övernaturligt för vågen just nu. Det har att göra med Jupiters månar. Din omgivning kan uppleva din förmåga till insikt som provocerande, men det gäller att du inte låter dig störas av andras dömande blickar. Gör aldrig vad du blir tillsagd utan följ ditt hjärta!

Skorpionen
23 oktober – 22 november
Imperiet har skapat dig och ur imperiet måste du sedan fly. Du vill överskrida det som tidigare varit du och därigenom hota ordningen. Överallt i dig har makten sträckt sina långa fingrar. Men kanske kan du ändå hitta nya gläntor. Ditt motstånd är viktigt.

Skytten
23 november – 21 december
Denna period kan kännas komplicerad för dig. Du har svårt att se hur du och din omgivning ska kunna enas om någonting överhuvudtaget. Helst skulle du vilja bygga dig en stad under havet - ett eget stackars Atlantis. Du planerar din flykt men utan att förakta det du lämnar bakom dig.  

Stenbocken
22 december – 19 januari
Stenbocken kan uppleva sig något trängd denna vecka. Din inre frid administreras med hjälp av drönare, avlyssning och biologisk förstörelse. Ingenting är vad det ser ut att vara. Rannsaka dig själv.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Denna period är mycket motsägelsefull för dig. Din vilja är splittrad - du känner dig dragen till mycket skilda skatter. Ibland är dina planer lite väl högtflygande. Tänk på att det du sätter i verket ibland också behöver avslutas.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Det ser lite mörkt ut på pengafronten denna vecka och därför kan du behöva sänka din levnadsstandard något. I stället för att vara ute och shoppa så kan du till exempel läsa en bok eller surfa på nätet, om du har råd med internet. Du får stå ut med detta i några veckor, men håll ut - efter regn kommer solsken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar