fredag 9 maj 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Denna vecka finns balans i din stjärnbild och din ande genomströmmas av en sprudlande renhet. Du är ett utsökt mineralvatten, en läcker karamell, ett körsbär i en grön berså. Gå ut bland människorna och lev ditt vackra liv!

Oxen
20 april – 21 maj
Ta inga förhastade beslut denna vecka. Det är i dina ofullbordade tankar som den största potentialen finns. Låt därför idéer blomma utan granskande eller begränsande blickar. Stjärnorna talar om tålamod och en framtida lycka.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Denna vecka funderar du mycket över din identitet. Du söker något som kan göra dig hel. Kanske finner du det om du går tillbaks till dina rötter, kanske finns det i en annan människa. Spara de historier som berättas för dig: vad har du att lära av dem?

Kräftan
22 juni – 22 juli
Ditt tecken går igenom en mycket aktiv fas denna vecka. Du vill förändra och påverka! Detta är den rätta tiden för samhällsengagemang, bokcirklar och konferenser. Du njuter av att tala och agitera. Tänk bara på att alla inte delar ditt perspektiv.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Du söker trygghet i riter och ceremonier. Du letar efter en känsla av ett omslutande kollektiv. Tillsammans med andra kan du få mening i tillvaron denna vecka. Sök dig till församlingar, förbund och organisationer. Rörelsen av en enda stor gemensam kropp får dina gränser att kännas mindre påtagliga.

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Denna vecka vill du leva i en paradisdal med äpplen. Tystnad är vad du söker - att i tystnad spendera pengar! Du dras till lyx och ensamhet. Du vattnar dina lökar och planterar dem i krukor av guld. Naturen söker dig. Lökarna är som gamla vänner som försvinner och kommer åter.

Vågen
23 september – 22 oktober
Denna period domineras av mycket exakta beräkningar. Du har en kirurgs precision när det kommer till att lösa problem och du kan därför vara till stor hjälp för dina vänner genom att agera medlare i konflikter. Du är skarp, rättvis och lysande. Någon att lita på.

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Nakenheten är ett vapen. Det du söker kan bara nås under korta ögonblick, sedan försvinner det igen. Du vill lyfta slöjan från allt runtomkring dig. Du vill inte behöva börja varje dag från ruta ett. Jupiter rullar i långsamma krämpor.

Skytten
23 november – 21 december
De frågor du ställer till livet just nu är inte särskilt intressanta. Du bör flytta ditt fokus till saker som verkligen betyder något för dig. Det kan vara något annat än det du först tror. Kärnan är alltid dold av fruktkött. Och ibland är inte frukten mogen.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Nu syns ett våld som närmar sig din stjärnbild. Blommor rycks upp med rötterna, polisen märker din kropp med bokstäver. Du har en stark intensitet i ditt tecken denna period, stjärnbilder kolliderar, ditt stoft är i uppror. Var försiktig.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Denna vecka blir du medveten om alla de olika narrativ som ständigt konstruerar ditt jag. Du vill reda ut livet men finner bara nya spökbilder. Hur ska du berätta historien om dig själv? Du letar efter fast mark. Tänk på att fortsätta vara rörlig.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Stora krig pågår i ditt undermedvetna. De viktigaste tankarna är ännu dolda för dig. Om du skulle nå dem skulle du dansa i mörker. Låt din rösts vibrationer leda dig rätt. Sök dig till andra kroppar, det kommer att göra dig gott. Det dolda kommer någon dag att komplettera dig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar