torsdag 19 juni 2014

Kärlek & Kyssar till Konsten

För ett litet tag sen så var Akademien inbjudna som hedersgäster på Malmö konsthögskolas elevutställning. Vi får många sådan inbjudningar från en massa institutioner, och vi hinner ju självklart inte med att besöka alla, men den här tyckte vi ändå att det var värt att gå till eftersom det stod i inbjudan att det skulle finnas champagne!

Men hör och häpna! När vi kom fram till skolan så visade det sig att champagnen var slut och att man till och med hade glömt att lägga ut röda mattan för Akademien. Men storsinta som vi är så låtsades vi såklart som ingenting. Så kan det gå när man har att göra med elever som inte är helt färdigutbildade än. Det är väl kanske inte så lätt att hålla reda på allt när man också har fullt med läxor och prov och allt vad de nu har i skolan.

Hursomhelst så fortsatte vi in i de många små utställningsrummen för att se om där fanns några talanger som vi kunde uppmuntra eller ge något stipendium till. Och ja en hel del smått o gott fanns det väl att njuta av. En konstnär som vi fastnade mycket för var Marie Raffn som har gjort detta fina verk:


Vi uppmuntrar Marie att söka något av våra stipendier som snart kommer att vara öppna för ansökan! Eller att kontakta oss och ansöka om att bli hedersinbjuden till ett av våra hemliga möten. Vår mejladress är kampochrespekt@gmail.comKämpa på! säger vi till alla andra konststudenter. En dag kanske ni också har en egen Akademi!På vägen ut passade vi på att skriva en liten hälsning i gästboken också. Såhär såg den ut:


2 kommentarer:

 1. Hej, hur är det egentligen med era kunskaper att hantera avstånden mellan styckena i era inlägg, Svenska Akademien??!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad menar du?

   Med vänliga hälsningar
   Svenska Akademien

   Radera