söndag 8 juni 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Veckan börjar i en känsla av instängdhet. De stora sovande institutionerna kväver hela din tillvaro. Men mot slutet av perioden börjar planeterna luckras upp i sina banor och du får din efterlängtade frihet! Håll ut.

Oxen
20 april – 21 maj
Du känner dig hotad men av vad? Din rädsla för alienation kan göra att ditt kontrollbehov ökar. Akta dig så att du inte blir alltför dominant i möten med andra. Tänk på att visa hänsyn.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du har många bollar i luften denna period. Stjärnorna talar om ett högt tempo och ständig omväxling. Detta vilda flöde av information och tankar stimulerar dig men gör dig också trött. Tänk på att återhämtning är viktigt just nu.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Titta dig själv i spegeln. Vad ser du? Ett tydligt berättande tar form i din självreflektion. Du är på väg att hitta något inom dig som du kan hålla fast vid. Fortsätt ditt sökande. Neptunus ger dig lycka på vägen.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Just nu kan du uppleva en viss ensidighet i livet. Kanske skulle du behöva trampa upp nya stigar, blicka mot andra horisonter. Om du menar allvar med din längtan efter delaktighet så får du också söka efter den!

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Saturnus ringar lyser klart, vilket gör att jungfrun kan känna sig sårbar denna vecka. Det finns en skörhet i huden, ett ärr eller en spricka. Tala om detta med de som står dig nära. Att uttala din oro kan göra dig gott.

Vågen
23 september – 22 oktober
Det som finns rakt framför ögonen är inte alltid det mest betydelsefulla, och just nu kan vågen behöva söka sig längre för att hitta sin kärnpunkt. Stjärnorna råder dig att fortsätta ställa frågor, att gå längre in i det som bränns. Våga dröja kvar i förnimmelserna!

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Du omger dig med böcker, nikotin och spetstrosor. En känsla av otillräcklighet eller hunger kan drabba dig. Att äta utan att någonsin bli mätt. Att sköljas av ett flöde utan att någonting fastnar. Du gör inga planer för dagarna.

Skytten
23 november – 21 december
Denna vecka kan du drabbas av maktlöshet inför livets situationer. Du upplever dig själv som skild från skeenden, en betraktare utan möjlighet till aktion. Detta kan framkalla känslor av ångest men även frihet. Ta vara på de nya möjligheterna som ges.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du har känslan av att hela tiden behöva börja om på nytt - som om dina dagar bestod av ständiga uppvaknanden. På grund av detta kan du ibland ha svårt att hitta sammanhang och mening. Stjärnorna råder dig därför att leva som om varje sekund vore den sista.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Allt känns som nonsens just nu. Till och med det du tidigare trodde var betydelsefullt. Detta är såklart en svår insikt, men det kan också vara en början på något nytt. När allt gammalt är förkastat kan kanske något strålande födas.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Denna vecka känner du dig i stort behov av trygga omgivningar. Du är en känslig växt som bara klarar sig i det rätta klimatet. Ditt tal gömmer sig som insekter under stenar om du inte känner tillräcklig tillit till dem du möter. Ta det lugnt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar