fredag 27 juni 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Detta är en tid då du kan sortera dina tankar. Tänk efter vad du ska lägga din energi på i framtiden och vad du bör lämna bakom dig. Försök att göra upp planer även fast det ibland känns svårt.

Oxen
20 april – 21 maj
Denna vecka kan du stöta på en del problem i yrkeslivet, och då kommer oxens envishet och styrka väl till pass. Se bara upp så att du inte låter din stolthet ta dig ut på djupt vatten!

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Just nu vill du omge dig med de vackraste sakerna. Du samlar små askar med hemligheter och vandrar runt i grönskande trädgårdar. Du vill äta världens skönhet, låta den bli en del av din kropp. Men akta dig så att inte rosens taggar rispar din hud.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du är ett barn som tittar på underbara bakelser men som inte har råd att köpa dem. Det du önskar är otillgängligt för dig, vilket beror på störningar i Jupiters ringar. För att kunna komma tillbaks till livet måste du lämna biosalongen där ditt liv spelas upp och gå ut i regnet.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Lejonets inre liknar ett sårat industrilandskap denna vecka. Lyftkranarna fortsätter sitt arbete, men fordonens motorer har stelnat av frosten. Dina maskiner behöver smörjas. Se till att ta hand om dig och söka efter det som kan väcka din inre gnista.

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Jungfrun svävar på rosa dimmor. Du drömmer om kärlek, varma vindar, skira tyger – och kanske kan drömmarna slå in. Du vill dansa över haven och slätterna. Din blick är rosad av de susande sommarnätterna. Lev och dansa!

Vågen
23 september – 22 oktober
Du försöker sammanfoga två aspekter av ditt liv som tidigare varit oförenliga, och detta kräver mycket energi av dig. Tänk på att det ibland inte är kraft och styrka som ger de bästa resultaten. Stjärnorna ger dig mod att använda din list och din övertalningsförmåga för att lösa problemen.

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Du lever farligt, i en öppen bil över het asfalt. Skorpionen bör vara mer vaksam än vanligt denna period. Ett brutet förtroende från en nära vän kan vända din värld upp och ned. Var försiktig med vem du litar på.

Skytten
23 november – 21 december
Just nu finns blinda fläckar i skyttens syn, vilket hänger ihop med att många planeter skymmer sikten mot solen just nu. Du kan uppleva det som att saker pågår utan din vetskap, att man talar över ditt huvud. För att komma till insikt om vad som dolts för dig måste du skärpa din sinnen.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Ett svart hål har plötsligt uppenbarat sig nära stenbockens sjtärnbild! Tag dig i akt! Allt kan försvinna i de svarta hålen! Det gäller att undvika skuggor och sysslolöshet. Den väg du vandrar är sank och riskabel. Sätt ditt hopp till universums nåd.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Din värld är en genomskinlig projektion, en manetlik hinna där information finns inkodad. Din uppenbarelse är ett hologram och du förvirrar din omgivning genom att flyta ut i hägringar. Var inte rädd för denna föränderlighet inom dig – med stjärnornas hjälp kommer den att ta dig till nya platser.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Döden stör dina drömmar denna period. Att se ett ansikte utan liv. Förr eller senare ska orden begravas i bröstkorgen, spegelbilden ska bli stel och orörlig. Detta uppenbaras för dig som en realitet och du behöver tid till att begrunda det. Sök tröst i vänskap och musik.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar