tisdag 29 juli 2014

Snart dags för seans

I morgon är det dags för Svenska Akademien att komma i kontakt med andarna genom att hålla en seans. Den kommer att ske mitt i natten och på en hemlig plats. Vi kommer självklart att hålla er uppdaterade via twitter, om det inte råkar bli så att vi försätts i trans eller försvinner in i andevärlden. Nedan kan ni läsa om hur vi förberett oss för denna riskfyllda stund:
Alla rörelser ska vara rytmiska. Att hitta en rytmisk musik. Att hitta en plats för att öppna mörkret. Lägga filtar på platsen. Ljus i lyktor och flaskor. Kväll eller natt eller gryning.
Ett dygn innan ska kroppen tvättas med ett sönderrivet lakan. Bara vit föda får intas efter detta. Minst sex olika typer av drycker. Kläder i minst sju färger. Badda pannorna med varmt vatten. Strö blommor på platsen. Sträcka händerna mot himlen. I cirkelns mitt en skål med heliga tårar.
Tre mystiska frågor. Tre små flaskor sprit. Tre röster: två som är våra och en gemensam. En som är vår och en som är andens och en som är dödens. Lägga filtar på platsen och ljus till platsen. Lägga tre pinnar i rad under löven. Ett paket cigaretter. Ett läppstift och en mörk parfym.


Vi ses på andra sidan!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar