onsdag 16 juli 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Vädurens hektiska livsstil gör att tid för vila ibland blir bortprioriterat, men just nu kan du verkligen behöva slå ned på takten lite. Du skulle må bra av att sova bort eftermiddagarna, titta på långsamma filmer och skriva brev. Andas djupt!

Oxen
20 april – 21 maj
Denna vecka är det troligt att oxen ändrar uppfattning i en viktig fråga. Något som tidigare ingett hopp kan nu verka mörkt och dystert. Låt inte besvikelsen ta överhanden utan se till att göra upp nya planer!

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du går genom städer som är blanka och vackra. Allt är förlorat och vunnet. På natten drömmer du skira drömmar om dina närmaste. Detta är en tid då tvillingen kan uppleva sammanhang i livet. Du är varm, närvarande och skyddad.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Månens oroliga bana gör att kräftan känner stor lust att röra på sig just nu. Du behöver miljöombyte – sitta i fönstret och prata ett språk du inte kan, bli bjuden på stekt potatis, låna någons morgonrock. Ta vara på detta tillfälle för att hälsa på vänner eller bekanta som befinner sig på annan ort.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Dagarna susar alltför snabbt förbi lejonets stjärnbild. Solsystemet snurrar utan hejd. Du vill säga: STOPP! men din tunga ligger torr mot gommen. Denna hektiska tid kan leda till att du får mycket uträttat, men se upp så att du inte överhettar dina nerver!

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Ett nytt hopp har börjat växa i ditt bröst: ett ljus som du lägger i en skål av guld. Det är som att livet öppnar sig och du kan se klart. Jungfruns sommar skrivs fram med skimrande figurer.

Vågen
23 september – 22 oktober
I vågens tecken pågår just nu ett avslut, ett uppbrott av något slag. I denna process kan en viss tvekan förekomma, eftersom vågen är känd för sin ambivalens. Tänk på att det ibland är bra att hålla fast vid sina beslut för att undvika framtida smärtor.

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Denna tid är lite som lugnet före stormen för skorpionen! Du kan uppleva koncentrationssvårigheter på grund av all den energi som håller på att samlas runt dig. Jupiters månar skickar stora kraftfält åt ditt håll och i slutet av veckan kan du därför känna en stark upptrappning i intensitet. Förbered dig!

Skytten
23 november – 21 december
Om du skulle blicka ut över ditt liv i denna stund så skulle det likna en spegelblank, djup sjö, och över sjön ror du din båt, kastar fiskar överbord, funderar över glädje och sorg. Du letar efter skatter vid strandkanten och det kan hända att du hittar både det ena och det andra.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Så gott det skulle vara med chokladöverdragna mandlar! En liten extra dusch parfym! Några nytvättade lakan! Stenbockens känsla för detaljer får fritt utlopp denna period. Du lägger stor vikt vid kvalitet, och det blir en del lyx då och då. Härligt!

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Ett mycket viktigt samtal med en närstående kommer snart att äga rum i vattumannens liv. Detta kan vara mycket känsligt för er båda och det gäller att du tänker på att visa förståelse och att du är redo att förlåta oförrätter som begåtts mot dig. Om du lyckas med detta kan mycket gott komma ur mötet.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Denna vecka sjunger stjärnorna vackra melodier om fiskarna. En chans har uppenbarat sig, och det gäller att våga ta steget ut i galaxerna! Om du litar på universums krafter så kommer modet att infinna sig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar