fredag 25 juli 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Du badar i havet, sjunger varma sånger. Det våras och vintras utanför. Vädurens kropp är en skimrande hinna som kapslar in världens allra vackraste nyanser. Låt din känsliga hud leda dig in på rätt väg.

Oxen
20 april – 21 maj
Det finns en mörk maskin i oxens röst, ett hot om fångenskap. Du känner det som om din historia vänder sig mot dig. Spindlar kryper över marken. Du förvandlas. I den destruktiva kraften finns smärta, men också viktiga hemligheter.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du vaknar varje morgon med en känsla av att vilja förenas. Du söker andras bekräftelse och medhåll och din längtan efter samvaro är stark. Detta kan göra att andra känner sig sedda av dig. Men akta dig för att lita alltför mycket på osäkra relationer.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Kräftan dansar inte på beställning. Du utfordrar dina hästar. Månens bana gör dig stolt och skarp. Du är mycket målinriktad och vägrar kompromissa. Just nu är det viktigt att du följer dina övertygelser.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Du har en känsla av att vara inlindad i vadd, som om ingenting kunde nå dig. Du kan uppleva isolering, andnöd och tunghäfta. Denna period gör du därför bäst i att ta det lugnt och tillbringa mycket tid för dig själv. Om ett tag kanske dina krafter återvänder.

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Jungfrun kan uppleva en ökad känslighet denna vecka. Detta kan såklart vara påfrestande, men kan även leda till insikt om komplicerade frågor. Håll dig till sammanhang där du inte utsätts för alltför stora känslomässiga risker. Låt dina tankar ta tid.

Vågen
23 september – 22 oktober
Saturnus närvaro i ditt tecken gör att din kreativitet blomstrar just nu. Du känner ett stort behov av att uttrycka dig på olika sätt, och mycket uppdämd energi kan nu få sitt utlopp. Stanna inte upp för mycket i denna virvelvind, utan låt flödet leda dig rätt.

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Skorpionen upplever just nu misstro mot världen runtomkring dig. En känsla av att kunna genomskåda lögner. Men i stället för att klandra andra för falskspel så bör du rikta blicken mot dig själv. Vilka lögner berättar du dagligen för dig själv och andra och på vilket sätt hjälper eller skadar de dig?

Skytten
23 november – 21 december
Skyttens stjärnbild är just nu omgiven av ett suddigt stoftmoln, vilket kan göra att en känsla av försämrat seende kan uppenbara sig i livet. Du känner en brist på överskådlighet och dina kategorier flyter ihop till oklara färgmoln. Det onda blir gott och det goda ont. Ta vara på denna vecka för att omforma dina tankar.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Mörka vätskor tränger sig ur stenbockens ögon denna period. Något ockult rör sig i tårkanalerna. En hackande maskin. Hur mycket du än gråter verkar tårarna aldrig sina. Din sorg är uppblandad med ilska och den kommer fram ur många dunkla vrår.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Vattumannen kan denna vecka uppleva sitt liv som en spegellabyrint. I speglarna ser du dig själv gå i tusen bitar, sedan återförenas, sedan splittras igen. Du försöker hitta ut ur detta förvirrande fängelse men varken dagar eller nätter ger dig krafter till det. Kanske ska du i stället stanna upp och se vad som finns bortom spegelbilderna.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Solens starka krafter tränger denna vecka in fiskarna i trånga utrymmen, och det är med skräckblandad förtjusning du mottar ditt öde. Dagarna blir till gåtor som du måste knäcka, pussel, lås. Det är på samma gång ett obehag och en väldig lockelse. Hettan jagar dig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar