fredag 1 augusti 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Inbilla dig inte att du någonsin kan stanna upp. Livet är ett cirkulärt flöde. Samma sak kommer hela tiden att återkomma till dig men för varje gång har en förskjutning skett. Acceptera detta som en del av universums storhet.

Oxen
20 april – 21 maj
Denna period lämpar sig väl för att ta itu med saker du tidigare skjutit upp. Du känner en iver inför att fördjupa dig i det som intresserar dig, och du är inte rädd för det motstånd som du kan möta på vägen. Oxens strävsamhet blir en stor tillgång denna vecka!

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Detta är en tid då tvillingen försjunker i minnen. Du tänker på alla de vackraste stunderna och på den smärta de sedan orsakade. Mörkret och passionen går hand i hand. Genom att beakta ditt förflutna kan du se det fantastiska i denna mångfald av nyanser.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du är ensam men räddad. Du har tid för att rena dig själv från slaggprodukter och oro, och sedan återigen fylla dig själv med energi. Denna vecka har kräftan ro till att tänka över i vilken riktning livet ska ta framöver. Låt denna process komma till dig som en djup inandning.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Saturnus närvaro i lejonets tecken gör att vissa tendenser till förenklingar och romantiseringar kan visa sig. Se därför upp med att vara alltför snar med uttalanden i komplexa frågor. Du vill kanske att livet ska likna ett drama just nu - med tydliga vändpunkter och avslut, men det är aldrig riktigt så enkelt.

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Stora moln av tårar visar sig på jungfruns himmel. Du gråter vid busshållplatser. Du gråter av lycka och sorg. Över att du inte kan gå oförändrad ur dessa situationer – över att du är så stark, över att du är så svag. Kanske kommer ingen att förstå dina tårar, och det är i så fall ännu en anledning att gråta.

Vågen
23 september – 22 oktober
Solen är stark i vågens tecken just nu. Vita partier av bländande ljus rör sig i ditt inre. Det är en blindhet, en avskildhet och ett vemod. Kanske ett farväl av något slag. Du möter en mycket svår, men också underbar, uppgift.

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Detta är en period då du som skorpion kan lära dig mycket om dig själv. Den plats du sökt efter kan visa sig vara den plats som du just nu befinner dig på. Att sluta längta bort kan vara en utmaning för dig, men det är viktigt att du antar den.

Skytten
23 november – 21 december
Dessa dagar är skytten mycket mottaglig. Din öppenhet gör att du får svårt att tala och du känner dig fast mellan två lägen. Akta dig för att bli överstimulerad, vänd i ställer din blick inåt. Stora insikter väntar dig där.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Just nu kan en vän till dig behöva extra mycket stöd. Det rör sig troligtvis om ett relationsproblem av något slag. Se till att avsätta tid för detta, och gör ditt bästa för att visa förståelse. Här kommer stenbockens lugn och lojalitet väl till pass, och situationen kan mycket väl leda till en fördjupad relation mellan dig och din vän.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Vattumannen kan uppleva en viss svårighet till handling denna vecka. I stället för att göra slag i saken så funderar du gärna en extra gång. Förnekelse och tankspriddhet har också sina roller i detta spel. Detta är ingen bra vecka för stora beslut.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Det regnar över dina vackra händer. Du funderar över livet och dess outtömliga gåtor. Hur ska du lära dig att leva, älska, skapa, förstöra? Världen tycks stor och gåtfull, fylld av fuktiga skogar och doftande hav. Öppna din mun och drick regnet när det faller i ditt ansikte.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar