fredag 8 augusti 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Väduren har svårt att slita sig från sitt rum. I din varma hinna samlar du på saker och känslor. Detta är ett tecken på att du behöver vila och tänka. Ta dig tid.

Oxen
20 april – 21 maj
Oxen kan känna sig ganska stressad denna vecka. Klockan tickar medan du försöker få saker uträttade. Därför är det viktigt att du hittar en lugn plats där du kan ägna dig åt det som behöver göras. Just nu kan det vara bra för dig att dra ner lite på det sociala umgänget.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Tvillingarna känner ett extra stort motstånd mot all form av instrumentellt förnuft just nu. Du vill yttra dig i negativiteter och vägra all ensidig kunskap. Du är rasande, medkännande och skarp. Om du lystrar till universum kan du få guidning på din väg mot det dolda.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du samlar krafter, lagrar dem i ditt inre. Det är en långsam process, men gradvis blir du allt starkare. Du är på vandring mot en bergstopp, och när du når den kommer du att blicka ut över hela världen.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Lejonets inre är en ljus simhall. En underlig känsla av klarhet och lugn. Du samlar nypon längs vägarna och gör saft av dem. Detta är fridens tid för dig – och du bär din harmoni med stolthet och grace.

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Det regnar och jungfrun tar sin tillflykt till kaféer och barer. De svarta hålen i solsystemet påverkar dig till att känna saknad. Det kan vara bra för dig att prata om detta med någon som står dig nära. Du är i behov av samtal, förståelse och värme just nu.

Vågen
23 september – 22 oktober
Vågen slits mellan lojaliteter denna vecka. Den vilja att göra alla nöjda som ofta finns hos vågen får nu lite för stort spelrum. Tänk på att också lyssna till dig själv och vad du behöver.

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Du är ett kejserligt djur med balsamerad päls. Din ståtlighet ser inga gränser, och du visar gärna upp dig i all din prakt. Det är stjärnorna som delar med sig av sin lyster till dig. Se bara upp så att du inte framstår som högfärdig.

Skytten
23 november – 21 december
När som helst kan ditt liv falla sönder. Dina böcker är limmade i pärmen. Alla blad kan lossna och föras bort av vinden. Sommarbrisar blåser genom solsystemet och ger dig ingen ro. Det lockar och skrämmer dig.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Stenbocken är just nu inne i en period av tryggt välmående. Du nöjer dig med det lilla och behöver därför inte riskera besvikelse eller bedrövelse. Du dricker te ur en kopp med rosor. Lugnet infinner sig.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Av vattenkronan bär du tunga droppar. Det är svalt i ditt rum, natten är förbi. Du har drömt om skolbyggnader och arkiveringssystem, men en annan tid närmar sig. En tid av skiftande färger.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Fiskarna är inne i en period av glädje och entusiasm. Du känner att livet ger dig utrymme och tid. Du lever upp, sjunger, sträcker dig mot rymderna. Stjärnhimlen ler sitt gåtfulla leende.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar