fredag 15 augusti 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Stjärnhimlen har mot alla odds lyckats tämja vädurens eld. Du känner dig utmattad och svag, och din iver och oregerlighet verkar plötsligt sina. Akta dig så att du inte drunknar i kval och bortdomning – håll fast vid den inre gnistan!

Oxen
20 april – 21 maj
Oxen är en vild varelse som rör sig genom sagovärldar. Du springer och springer över fält, kullar och havsbottnar. Akta dig så att du inte går vilse i det märkliga landskap som omger dig.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Tvillingarna kan drabbas av ett häftigt raseriutbrott denna vecka, vilket såklart hänger i hop med Uranus besvärliga läge. Överallt hittar du störningsmoment och det tycks dig som om minsta misstag är en välplanerad konspiration mot dig. Din ilska behöver släppas lös.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Ditt liv verkar just nu röra sig i mycket små cirklar. Du följer de banor som du är van sedan tidigare, och inga stora förändringar är i sikte. Stjärnorna råder dig att hålla fast vid försiktigheten i detta läge, eftersom en alltför stor hast kan förstöra något mycket känsligt.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Som lejon känner du dig just nu säker på dig själv. Du är sams. Ditt stora bekräftelsebehov blir denna vecka något mindre, och du kan blomma ut i din fulla prakt. En härlig tid för lejonet!

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Jungfrun kan få några sömnlösa nätter denna vecka. Du känner dig spänd och splittrad. Försök att sätta dig ned i allt detta virrvarr och tänka över vad du egentligen behöver just nu. Kanske är det något så enkelt som att läsa tidningen eller dricka ett glas konjak.

Vågen
23 september – 22 oktober
Vågen kan känna stora spänningar i kroppen just nu. Dina höfter är stela och i dina övriga leder finns verk och knutar. Ta inte detta enbart som ett dåligt omen, utan som en föraning om en kommande explosion. En explosion som kan föra mycket kreativitet med sig.

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Stjärnorna råder just nu skorpionen att försöka acceptera det kaos som finns runt dig. Se det oordnade som en tillgång, en situation, en horisont och en metod. I denna ovisshet och förvirring kan en hel del energier frigöras. Och det skulle du nog behöva just nu!

Skytten
23 november – 21 december
En brännande fråga trycker mot ditt hjärta: hur ska du kunna leva som du drömt? Du slits mellan olika åtagande och din längtan efter frihet och flykt. Denna ambivalens kan plåga dig, men om du accepterar den så väntar nya kroppsliga upplevelser.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Nu får stenbocken ta och rycka upp sig lite. Om ingenting riskeras kan inte heller någonting vinnas. Du har spelat ett fegt spel alltför länge, och det börjar bli dags att slänga sig ut i dansen. Detta kommer att ge dig fler alternativ inför din framtid.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du inser att du aldrig kan bli fri, men att du kan ge andra frihet, och detta är också vad du bör fokusera på denna vecka. Se till att ge människor i din närhet utrymme och tid. På så sätt kan du tids nog bryta upp även dina egna ramar.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du tuggar tuggummi vid solnedgången. Hela ditt liv är ett vykort eller en windows-bakgrund. Sockret flödar, pengarna rullar in! Din dragningskraft är mycket stark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar