fredag 13 juni 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Motsättningar finns just nu i vädurens inre. Elden inom dig gör att du hänger dig åt många olika saker samtidigt. Du vill greppa hela världen i andetag. Försök att sträva efter enkelhet.

Oxen
20 april – 21 maj
Just nu behöver du mycket uppmärksamhet från människor runtomkring dig. Du har ett stort behov av att spegla dig i andra. Du vill bli tilltalad! Uppmuntrad! Omtalad! Fråga dig själv i vad detta bekräftelsebehov har sin grund.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du är en leopard som vandrar över snötäckta vidder, en vild ormbunke bland odlade perenner. I framtiden kommer detta att ge dig styrka och föra dig långt i världen, men just nu kan du känna dig alienerad och vilsen. Lita på din inre kraft.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Kräftan gömmer sig bakom nötta fraser denna vecka. Du saknar inspiration och upprepar därför det du hört andra säga. Du vill kanske väl, men just nu har du inte ork till några storverk. Akta dig så att du inte framstår som skenhelig.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Du lever som i ett högkvarter – omgiven av stöldgods och beskyddare. Du ruvar på dina skatter och sparar inför framtiden. Lejonets stolthet blir denna vecka till stor fördel. Genom att visa upp vad du åstadkommit kan du nå nya höjder.

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Var börjar dina drömmar och var slutar de? Du upplever dig vara omgiven av en cirkulär tid, där dina förfäders röster beblandas med rop från framtiden. Ta vara på de nya insikter som dessa förnimmelser kan ge dig. Du är en punkt förbunden med många andra.

Vågen
23 september – 22 oktober
Stjärnorna siar om en ny verklighet för vågen inom en snar framtid. Du har länge sökt efter något som ska kännas som ända in på huden, och här har du din chans. Ditt inre har kontakt med den värld du skapar omkring dig.

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Allt du bär på kan du inte styra över. Det finns så mycket stjärnstoft och molekyler - vidareförda rörelser - som ligger utanför din kontroll. Denna period är du extra känslig för planeternas förflyttningar. Acceptera dina känslor i stället för att försöka motverka dem.

Skytten
23 november – 21 december
Du lever i flammornas och extasernas tid, du öker dig till de stora känslorna, de extravaganta kläderna. Gatorna är din scen, och du spelar alla roller mycket väl. Du vet vilket mod som krävs för att fånga dagar i händerna.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Just nu finns stora glapp mellan ditt inre och det jag som du iscensätter. Detta kan till en början göra dig förvirrad, men minns att det också är en möjlighet. Du kan förändra världen genom att leka med framställningen av dig själv!

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Neptunus närvaro i ditt tecken gör att du blir extra receptiv just nu. Du är mycket lyhörd inför andras signaler och du har också lätt för att lära. Men tänk på att du behöver tid för dig själv för att inte bli överstimulerad!

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Denna vecka befinner du dig i språkets och teoriernas landskap. Du söker rationella förklaringar till dina bekymmer och dina framgångar. Ditt resonerande kan vara mycket användbart i professionella sammanhang, men tänk på att inte tråka ut din omgivning med övertydligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar