torsdag 19 juni 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Det kan hända att du tvivlar en del denna vecka. Kommer dina ansträngningar att föra dig till det heliga, eller kommer allt bara att resultera i ditt eget självförverkligande? Du sliter ditt hår och sitter uppe på nätterna.

Oxen
20 april – 21 maj
Du sjunger gregorianska sånger och hänger dig åt andlighet denna period. En stark längtan efter att sväva in i anonymitetens ljudlösa land kan uppta oxen. Men vad är anonymitet? Fundera över ditt ansvar gentemot dem du möter.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du är just nu ett geni som kan göra stora upptäckter. Planeternas magnetiska kraft påverkar dig mycket denna period, vilket ger dig ett skarpt intellekt och stor förmåga till koncentration. Din tid är kommen!

Kräftan
22 juni – 22 juli
Många krig har tärt dig. Vindarna har förtunnat ditt blod. Nu står du ensam på ett berg och blickar ut över historien. Du skulle vilja vara en hjälte men du vet att det inte finns några sådana i den här världen. Det enda du kan göra är att fortsätta kämpa.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Du söker efter sanning och skönhet. Världen runtomkring kan tyckas karg och mörk, men om du letar inom dig kan du hitta rosor, vallmo, honungsdoftande ängar. Ta var på den här tiden för att hitta nya dimensioner av dig själv.

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Denna vecka har stjärnorna sänt en varning i din väg! Du ska undvika att vara en del av alltför stora grupper just nu eftersom det kan hända att den vi-känsla som uppstår förleder dig på farliga stigar. Stå stark i dig själv och lita till rymdens vishet.

Vågen
23 september – 22 oktober
Dina idéer flödar och du har även motivationen som krävs för att göra verklighet av dem. De stora meteorfallen i vintergatan stimulerar vågens inspiration och detta kan därför bli en vecka där många saker tar form för dig. Njut av den här tiden!

Skorpionen
23 september – 22 oktober
Skorpionen kan känna sig något otrygg just nu, men tänk på att det ibland är nödvändigt. Att bryta gamla mönster och ge sig ut på djupt vatten är något som stjärnorna rekommenderar för ditt tecken denna period. Någonting måste alltid riskeras! Annars blir det tråkigt.

Skytten
23 november – 21 december
Du kan känna en hopplöshet över att människor omkring dig förväntar sig att du helt smärtfritt ska kunna ingå i ett samhälle. Din frustration över andras brist på förståelse kan därför leda till att du söker tröst på annat håll denna vecka. Se till att ladda upp med det som ger lindring: tobak, parfym, vackra anteckningsböcker.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Vad finns det för plats för en stjärna? Du vill ha på dig spetsstrumpor och kostymer varje dag, odla rosor och skriva galna manifest. Men hur länge klarar du trycket som det normala samhället lägger mot dina axlar? Du är en vildkatt som springer ut i öknen.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Stjärnorna siar om ett spännande möte i vattumannens närmaste framtid. Romansen ligger verkligen i luften! Det viskas om en utflykt till lummiga små gläntor, och där gäller det att hålla ögonen öppna. Bakom varje träd kan din själsfrände gömma sig.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Denna period vill du gärna vara i goda vänners lag. Vilken tur att det är sommar så att du kan tända grillen och korka upp champagnen! Du är lite av spindeln i nätet i din umgängeskrets, och det är faktiskt något som du trivs bra med just nu! Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar