torsdag 22 maj 2014

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 19 april
Livets prövningar är många och denna vecka kommer du att få utstå dem alla. Men efter stormarna kommer ett underligt lugn att infinna sig. En känsla av att smärtan är livets sanna gåva. Du lever, du andas, du torkar dina rosor när de vissnat.

Oxen
20 april – 21 maj
Planeterna är lite i turbulens den här veckan vilket kan innebära att oxen upplever frustration och utmattning. Du kan känna dig kluven mellan olika åtaganden. Det viktiga för dig just nu är att släppa tanken på att vara allt samtidigt. Försök förstå att var sak har sin tid.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En våg av poesi rör sig i tvillingarnas tecken. Du söker efter det vackraste i världen och du skulle kunna resa över kontinenter för att hitta det. Din kraft är stark. Du känner till de innersta hemligheterna.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du inser att ingenting kan skapas på nytt. Materien är konstant och den rör sig i oss som urtidsdjur över en stäpp. Vad kan du egentligen begära av livet? Inte mer än det lilla. Denna insikt är en sorg för dig, men också ett gömställe, ett skydd.

Lejonet
23 juli – 22 augusti
Du förbereder dig för flykt. I alla sammanhang vill du överskrida den närvarande verkligheten. Tänk på att den som flyr inte bara beger sig iväg, utan också letar efter vapen. Samla dina vapen. Förbered dig för att växa.

Jungfrun
23 augusti – 22 september
Jungfruns vanliga eftertänksamhet och solidaritet kan denna period komma att stoppas av en meteorit som just nu blockerar Vintergatan. Du kan uppleva svårigheter att lyssna till vad andra har att säga, och dina vänner kan därför uppleva dig som nonchalant eller ointresserad. Tänk på att vara uppmärksam för att minska andras lidande.

Vågen
23 september – 22 oktober
Du drömmer om en annan värld – en värld med kontanter och kulglass, en värld där stjärnorna kan plockas som äpplen, en värld där du kan tala. Du tittar mot himlen och söker efter rikedomen. Du ser kupoler, valv och bergstoppar. Titta in i ditt inre! Dörrar kan öppna sig för dig denna vecka.

Skorpionen
23 oktober – 22 november
Ingen dag är den andra lik för skorpionen just nu. Ditt liv påminner om en väv som vävs i tusen olika färger och material. Du kan uppleva detta som en splittring, men om du lyckas hålla balansen kommer änglakörerna att sjunga för din vackra sammansättning.

Skytten
23 november – 21 december
Du är inne i en hektiskt period och skulle behöva lite mer tid för dig själv. För mycket intryck kan göra dig trött och förvirrad. Fokusera på de långsamma processerna denna vecka. Akta dig för informationsflöden.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du vill leva i ett trädgårdsland med blommor i håret och nyskördade morötter. Du dras till naturliga material som ylle och läder och dina rörelser blir fina och detaljerade. Du föreställer dig ett liv där du kan bli gammal och upptäcker att det ger dig ro.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Stjärnorna vill göra dig till ett monster denna vecka och det bör du verkligen bejaka. Möjligheterna finns i demoner, spöken och änglar. Det fantastiska är du - du är den nya varelsen. Här och nu finns det möjlighet att förändra livet!


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Din utopi är en spegelbild. Att leva är omöjligt men att tänka är möjligt. Därför ska du tänka dina vackraste tankar. Livsformerna kommer att förändras men det ligger utanför din makt. Det du kan göra just nu är att skapa öar, springor, mellanrum, andning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar